Wij werken elke dag aan de infrastructuur die door miljoenen Nederlanders gebruikt wordt.

Werk jij met ons mee?

Bekijk de vacatures

Werken bij Mijnsen

Wij bieden een uitdagende en afwisselende werkomgeving waarbinnen elke medewerker zelf aan zijn groei die richting kan geven die hij wil. Het Nieuwe Werken met thuiswerken, flexibele werktijden e.d. biedt de vrijheid voor elke medewerker.

De platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen zorgen voor een informele sfeer. Elke medewerker levert zijn eigen inbreng en kan meedenken over keuzes die binnen het bedrijf worden genomen. Samen vliegen wij elke uitdaging aan.

Binnen de projecten wordt een goede balans gezocht tussen het inzetten van de reeds aanwezige kennis en ervaring van de medewerkers en het opzoeken van nieuwe uitdagingen. Elke dag moet een stukje vreugde brengen.

Ons kantoor ligt in Midden Limburg, maar we opereren door heel Nederland. Onze mensen kenmerken zich door hun technische vakkennis, brede inzetbaarheid, flexibiliteit, dynamisch, mobiliteit en zelfstandigheid.

Wij bieden aan alle medewerkers een goede beloning en bijpassende voorzieningen: 25+8 vakantiedagen, een concurrerend salaris, de voordelen van Het Nieuwe Werken, zeer goede ssecundaire voorzieningen en fijne collega's.

Ga gerust een keer in gesprek met ons als je interesse is gewekt.

Contact

Vacatures