Actuele projecten op OVL-gebied

Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij op OVL-gebied hebben gedaan of op dit moment verzorgen zijn: 

Het opstellen van het beleidsplan, het beheerplan en het uitvoeringsplan Openbare Verlichting voor de gemeente Duiven. Tevens is de OVL-installatie van die gemeente geanalyseerd en zijn de resultaten hiervan gepresenteerd aan de gemeenteraad. 

Het opstellen van een bestek en ontwerp voor grootschalige armatuur- en lichtmastvervanging verdeeld over meerdere jaren, in opdracht van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Tevens hebben we de aanbesteding begeleid en een gunningadvies uitgebracht aan de gemeente. De uitvoeringswerkzaamheden hiervan zijn inmiddels gestart en Mijnsen verzorgt hierbij namens de gemeente de directievoering op de uitvoering. 

Het schrijven van twee bestekken in opdracht van de gemeente Nederlek voor het realiseren van openbare verlichting. Eén daarvan is het realiseren van openbare verlichting aan een fietspad, gelegen in een natuurgebied; de ander is het realiseren van openbare verlichting op een gerenoveerde dijk. 

Het inzichtelijk maken van het besparingspotentieel van de OVL-installaties in opdracht van de gemeente Epe. Tevens is het beleidsplan van de gemeente middels een aanvulling geactualiseerd. Mijnsen zal middels een tweetal presentaties de resultaten van het onderzoek toelichten voor het college en voor de gemeenteraad. 

Voor de Provincie Noord-Brabant is Mijnsen de vaste adviserende partij op het gebied van OVL en VRI-installaties. 

Naast bovenstaande werkzaamheden is Mijnsen Dynamische Mobiliteit betrokken bij zowel de totstandkoming als de actualisatie van de nieuwste NSVV-richtlijn voor Openbare Verlichting, de ROVL2011.