DVM configuratie

Door Mijnsen Dynamische Mobiliteit B.V. worden er al jaren configuratiewerkzaamheden voor diverse DVM-systemen uitgevoerd, zoals het opstellen van instrumentatielijsten (MTM), van segmenteringslijsten (Monitoring) en van MSS-tabellen voor o.a. spitsstroken, DOV-installatie's en IM-camera's. 

Eerdere succesvolle projecten op dit vlak waren onder andere: 

2010 - 2011, in opdracht van Heijmans Technische Infra te Rosmalen: A9 Alkmaar - Uitgeest, Spitsstrook rijbaan rechts en links Uitgevoerd: Configuratie MSS tabel, Opstellen Instrumentatielijst, Opstellen schakelschema, Coördinatie ISAT (VCNWN) 

2009, in opdracht van RWS Dienst Noord Brabant: Spoedpakket E (Leende - Leenderheide, Ekkerswijer - Oirschot, Het Vonderen - Kerensheide en Eindhoven - Den Bosch), opstellen projecteringstabellen voor vraagspecificatie. 

2011, in opdracht van van den Berg Infrastructuren: Instrumentatietabel + MSS-tabel Pleijroute A + N 325 

Inmiddels beschikt Mijnsen ook over meerdere, gecertificeerde MTM2-configurators. Mijnsen is hiermee één van de weinige bedrijven in Nederland, die databasewissels in de Verkeerscentrales van RWS kan én mag uitvoeren. 

Behalve de configuratiewerkzaamheden zelf, behoort ook het testen (SAT / i-SAT) van MTM-2, spitsstroken, DOV en dergelijke tot de mogelijkheden. Mijnsen heeft ervaring met de gehele keten, van het opstellen van de testdocumenten tot en met het voeren van de regie van de uiteindelijke testwerkzaamheden. 

Mijnsen - specialist DVM configuratie