Ing. Bianca Vollema

Bianca heeft na haar HBO-opleiding Technische Bedrijfskunde vele jaren ervaring opgedaan in verschillende technische projecten, zowel intern als extern. 

Van de vele projecten binnen Mijnsen als project ingenieur lag de nadruk vooral op de toepassing van dynamische verkeersmanagementsystemen zoals MTM-2/ CCTV/ DOV, het procesmanagement (aannemers) en de contractbeheersing (RWS). Hierbij was Bianca verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, configuratie-management (LUI-lijsten, MSS tabellen), project-/ contractbegeleiding, project- /contractbeheersing én voor het kwaliteits- en risicomanagement. Naast haar functie als project ingenieur werkt Bianca ook al geruime tijd als kwaliteitsfunctionaris intern binnen Mijnsen. 

Taken als projectsturing, systeembewaking (zoals Relatics, documentmanagement, UR-SCB), schrijven van plannen, toetsing op naleving (risicogestuurd), risicobeheersing, rapporteren, project/contractbegeleiding middels systeemgerichte contractbeheersing (SCB) en UAV-gc zijn voor Bianca bekend terrein. 

Met deze uitgebreide kennis en ervaring is Bianca breed inzetbaar binnen (E)technische projecten. Bianca pakt projecten met veel enthousiasme op en zorgt voor de juiste beheersing zodat de focus blijft waar hij hoort: bij de realisatie van het project. 

Deze medewerker heeft gewerkt aan onder andere de volgende projecten: 
2015: Mijnsen stelt VSE en PRI-raming op voor EI&A Nieuwe Sluis Terneuzen