Willan Tychon

Eind 2018 is Willan aangeschoven bij Mijnsen. Met bijna 25 jaar ervaring in projecten waarbij Industriele Automatisering een belangrijke rol speelt heeft Willan veel ervaring opgedaan, eerst uitvoerend maar al snel daarna aansturend en adviserend. Zijn kennis en ervaring sluit perfect aan bij de projecten van Mijnsen.

Meer lezen

Theo Pernot

Theo is vanaf de oprichting een van de steunpilaren binnen Mijnsen en heeft diverse rollen vervuld. Met zijn kennis van Systeemintegratie, Dynamisch Verkeersmanagement gecombineerd met een zeer goed inzicht in werkprocessen binnen complexe projecten is hij voor ieder project een waardevolle aanwinst.

Meer lezen

Goswin Janssen

Vanaf 2004 heeft Goswin zich, naast de projecten,  ingezet voor de interne bedrijfsvoering. Bij zijn projecten kwam zijn kennis van besturingstechniek heel vaak goed van pas. De combinatie van projecten en zijn taken als directeur bieden hem veel afwisseling.

Meer lezen

Bianca Vollema

Bianca is in 2009 als junior engineer gestart bij Mijnsen. ZIj heeft aan veel projecten meegewerkt en is doorgegroeid tot junior adviseur. Haar kennis van technische systemen combineert zij met contractmanagement. Bij Mijnsen zorgt zij tevens voor de interne kwaliteitszorg.

Meer lezen

Noud Brouwer

Noud is sinds 2004 een vaste waarde. Met zijn ervaringen met machineveiligheid bij het Expertteam van Rijkswaterstaat levert hij een belangrijke bijdrage binnen de  projecten. Op het gebied van sluizen, bruggen en tunnels is hij de interne vraagbaak, hetgeen binnen Mijnsen wel wat wil zeggen. 

Meer lezen

Loek Bronzwaer

Loek is een zeer ervaren specialist op zijn vakgebieden: de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Door zijn jarenlange werkervaring heeft Loek een goed inzicht verkregen in de opbouw van technische installaties tijdens de ontwerp en realisatiefase.

Meer lezen

Berry van de Crommert

Vanaf 2016 is Berry in dienst bij Mijnsen. Met zijn achtergrond in de Electronica heeft hij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met het uitvoeren van projecten. Industriele Automatisering is een van sterke kanten maar daarnaast is hij in staat om met zijn doelgerichte werkwijze binnen elk project een goede bijdrage te leveren.

Meer lezen

Erik van de Elsen

In 2017 heeft Erik de overstap gemaakt naar Mijnsen. Na jarenlang als bedrijfsleider projecten in de Industriele Automatisering te hebben geleid, wilde hij bij Mijnsen kennis opdoen van de meer integrale projecten bij Rijkswaterstaat. Hij is inmiddels volledig "ingeburgerd" in deze nieuwe omgeving.

Meer lezen

Edwin Wendich

Als voormalig RWS medewerker zet Edwin zich al sinds 2007 in binnen Mijnsen voor veel projecten. Met zijn expertise op het gebied van Dynamisch Verkeers Management levert hij een belangrijke bijdrage binnen diverse projecten. Van hoofdlijnen tot het kleinste detail, hij beheerst het allemaal.

Meer lezen

Hans van de Laar

Vanaf 2010 heeft Hans zijn kennis en ervaring ingezet voor diverse projecten. Complexe besturingen, integrale systeemoplossingen en VTS vormen zijn specialisme.

Meer lezen

Vivian Pernot

Vivian is in 2005 gestart om binnen het jonge bedrijf de financiele administratie op te pakken. Haar werkgebied is breed, van boekhouding tot autoverzekering, van salaris tot inkooop. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Meer lezen

Resi Janssen

Resi is in 2005 gestart om binnen Mijnsen de project administratie op te pakken. Zo zorgt zij voor de registratie van alle uren, de administratieve afwikkeling van de projecten en de facturering. Dit alles met een nooit afnemende inzet.

Meer lezen